Veelgestelde vragen

 •   Ben ik met een online agenda niet mijn vrijheid kwijt?

  Absoluut niet. Je kunt alle restricties per medewerker aangeven die je wilt Het beperkt je niet meer in je vrijheid dan dat je dat gewend was met een afsprakenboek op papier.

 •   Kan ik ook alleen het kassa systeem afnemen of alleen de online agenda?

  Ja zeker, dat is mogelijk. Ben je alleen op zoek naar een goed en gebruiksvriendelijk kassa systeem dan kun je deze ook zonder de online agenda van 1Kapper.nl afnemen. Alleen de online agenda zonder de kassa kan uiteraard ook.

 •   Kan ik ook een uitleg geven bij een behandeling in de online agenda?

  Ja, wanneer je een behandeling invoert, kun je extra informatie over de behandeling invoeren. De klant kan deze informatie lezen onder “informatie”.

 •   Zijn er extra kosten voor mijn informatie pagina op 1Kapper.nl?

  Wanneer je met de online agenda van 1Kapper.nl werkt, krijg je een eigen informatie pagina op 1Kapper.nl. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Op deze pagina staan je openingstijden, je adres, een link naar je facebookpagina en de mogelijkheid om prijzen te vermelden.

 •   Werkt 1Kapper.nl met een contract of opzegtermijn?

  Wij werken niet met een contract of een opzegtermijn. Eenvoudig en toegankelijk is ons motto.

  Je termijn loopt daarna direct af op het einde van de periode waarvoor je hebt betaald.

 •   Zijn er extra kosten verbonden om boekbaar te zijn via de mobiele boekings app?

  Absoluut niet. Wanneer je als salon boekbaar bent via 1Kapper.nl, kunnen klanten ook een online afspraak maken in jouw salon via de gratis boekingsapp van 1Kapper.nl. De boekings app is gratis beschikbaar voor Apple en Android in de app store.

 •   Zijn er extra kosten om een afspraak bevestiging of herinnering te versturen naar de klant?

  Nee, de bevestiging en de herinnering van de online gemaakte afspraak worden zonder extra kosten verstuurd naar de klant. Ook wanneer de salon zelf een afspraak inboekt, wordt deze afspraak kosteloos bevestigd en wordt er een herinnering naar de klant gestuurd. Kosteloos uiteraard.

 •   Werkt 1Kapper.nl gewoon op een computer, laptop of tablet?

  Ja, het maakt niet uit of je gebruik maakt van een computer, laptop of tablet. 1Kapper.nl is geschikt voor alle apparaten en opereert volledig in de Cloud. Er zitten geen speciale eisen aan het apparaat dat je gebruikt, al is deze bij voorkeur niet ouder dan 5 jaar.

  Meer dan een internetverbinding heb je niet nodig om aan de slag te kunnen.

 •   Moet ik speciale hardware kopen voor de online agenda of kassa?

  Het enige wat je nodig hebt om met 1Kapper.nl te starten, is een computer, laptop of tablet, en stabiele internetverbinding. Wil je het je zelf nog makkelijker maken, dan kun je ook nog met een barcodescanner, of kassalade gaan werken.

  1Kapper.nl levert deze hardware niet zelf. We adviseren je wel graag over geschikte hardware.

 •   Kan ik vanuit de agenda afrekenen op klantnaam wanneer ik ook de kassa heb?

  Ja, je kunt door te klikken op de afspraak direct afrekenen op naam van de klant. Deze gegevens worden bewaard en kun je later terugvinden in de klant historie van deze klant.

 •   Zijn mijn gegevens goed beveiligd?

  Ja, onze databases zijn afgeschermd van het gebruikelijke internet en alleen onze applicatie heeft toegang tot de database. Ons systeem werkt met twee servers die fysiek op andere locaties staan en continu worden gespiegeld. Uiteraard worden de nodige back-ups continu uitgevoerd.

  1Kapper.nl neemt de beveiliging en privacy van jouw persoonlijke gegevens en die van je klanten zeer serieus. Wij zullen nooit zonder toestemming deze gegevens inzien. Ook zullen wij jouw gegevens en die van je klanten nooit ergens voor gebruiken of met derden delen.

 •   Kan ik een bonprinter koppelen?

  Ja, je kunt een bon printer aan 1Kapper.nl koppelen. Er wordt dan direct na het afrekenen automatisch een bonnetje voor de klant geprint. Vraag ons naar de specificatie van de bonprinter. Wij stimuleren daarentegen dat de factuur naar de klant kan worden gemaild met één druk op de knop. Dit om onnodig papier en onkosten te voorkomen.

 •   Kan ik met 1Kapper.nl ook mijn boekhouding doen?

  1Kapper.nl is geen compleet boekhoudprogramma. Alle gegevens die van belang zijn voor de boekhouding (zoals dagtotalen, kasuitgaven en facturen) kun je met één druk op de knop opslaan als een pdf-bestand. Deze kun je doorsturen naar de boekhouder of als CSV bestand importeren in het boekhoudprogramma Yuki. Voor inkoopfacturen, urenregistratie en btw-aangifte heb je een los boekhoudprogramma nodig.

 •   Kan ik een pin automaat koppelen?

  Je kunt een pinapparaat gebruiken, maar dezekan  niet direct door 1kapper.nl aangestuurd worden. Op het pinapparaat typ je het te pinnen bedrag in.


Voor meer informatie of een geheel vrijblijvende demo kunt u bellen met 1Kapper.nl

op nummer 085 - 016 09 08 of een mail sturen naar info@1kapper.nl

 • Magazine

  Magazine

  Ook dit jaar heeft 1Kapper.nl een nieuw glossy magazine uitgebracht met alle informatie overde online kappersagenda van 1Kapper.nl, ...

  Lees meer
 • Barbier

  Barbier

  Ook voor de stoere barbier is deze kassa en online agenda ideaal. Ben jij zo’n stoere man die zich bezig houdt met herenkapsels...

  Lees meer
Meer nieuws