Software speciaal beautysalons

Voor beautysalons hebben wij speciale software ontwikkeld in de vorm van een online agenda en een kassa systeem. 

Juist beautysalons hebben de online agenda erg nodig. Een behandeling in een salon kan niet gestoord worden door een telefoontje en als ondernemer wil je geen klanten mislopen. Het is dan de oplossing om gebruik te maken van de online agenda. Hiermee komt de reservering direct in de agenda te staan en is de reservering direct bevestigd naar de klant. 

                                                                

Salons die een kapsalon en een beautysalon in één hebben kunnen kiezen of ze met www.1Kapper.nl, www.1BeautyAfspraak.nl of www.1Afspraak.nl gaan werken. Kapsalons worden op al deze drie reserveringssites weergegeven. Dit is erg goed voor de vindbaarheid van de salon.

Een beautysalon die uitsluitend beauty behandelingen uitvoert, maar geen kappersbehandelingen, wordt weergegeven op 1Afspraak.nl en 1Beautyafspraak.nl. Ook deze salons zijn erg goed vindbaar voor de klanten in de zoekmachines op het internet, bijvoorbeeld Google.

 

Meer informatie over de software voor andere salons vind je via deze button:          Software voor andere salons

 • Magazine

  Magazine

  Ook dit jaar heeft 1Kapper.nl een nieuw glossy magazine uitgebracht met alle informatie overde online kappersagenda van 1Kapper.nl, ...

  Lees meer
 • Barbier

  Barbier

  Ook voor de stoere barbier is deze kassa en online agenda ideaal. Ben jij zo’n stoere man die zich bezig houdt met herenkapsels...

  Lees meer
Meer nieuws