Barbier

Ook voor de barbier is deze kassa en online agenda ideaal...

Ben jij zo’n stoere man die zich bezig houdt met herenkapsels, het scheren en het verzorgen van baarden en snorren?

Wij houden ervan en hopelijk is de liefde wederzijds.

Wij werken veel samen met barbershops en zien dat vooral deze salons erg veel nieuwe klanten via de online agenda krijgen. Het is bij ons bij 1Kapper.nl overduidelijk; mannen maken het liefst hun kappersafspraak online. 

Ben je op zoek naar een kassasysteem en/of een online agenda voor jouw barbershop, dan zoek je een volledig systeem, maar wel een systeem zonder teveel onzin. Jij hebt alleen nodig wat belangrijk is voor je. 

Het kassa systeem van 1Kapper.nl is slechts 15,- euro per maand. Daarbij heb je geen updates (die verzorgen wij) en uiteraard een gratis helpdesk. Wij helpen je overal mee.

Zeker voor een barbier geldt, wanneer je je vandaag aanmeldt, kun je vanavond al online te reserveren zijn. De behandelingen en producten zet je eenvoudig en snel in de kassa en agenda. Je zult zien dat ook nieuwe klanten al snel de weg naar jouw barbershop weten te vinden.

Veel barbershops hebben de weg naar 1Kapper.nl al gevonden. En daar zijn wij trots op.

Wij zijn jouw partij. Na aanmelding ontvang je een link die je ook op je eigen website kunt plaatsen.

Klanten kunnen dan een afspraak bij je maken via:

  De drukbezochte boekingssite van 1Kapper.nl
  Via de gratis boekings app van 1Kapper.nl
  Via de link op je eigen website
  Via Kapper.nl en 1Afspraak.nl
  Via Facebook

 

Vraag een demo aan


Werk je alleen? Dan bevelen wij je de ZZP-bundel aan waarin je de kassa en de online agenda voor € 22,50 per maand gebruikt.Referentie

Bé Nijland van Be’s Barbershop Coevorden

“Wij horen vaak in de Barbershop dat mannen ‘s avonds op de bank van hun partner horen dat ze weer een afspraak bij de Barbershop moeten maken. Omdat dit vaak na openingstijden is, kunnen ze ons niet bellen. Mannen denken er vaak de volgende dag niet meer aan. Daarom is het ideaal dat ze dan direct online een afspraak kunnen maken. Een klant kan hierdoor zo maar een paar dagen of een week eerder komen. Sinds wij werken met de online agenda van 1Kapper.nl hebben we bijna 75% minder telefoonverkeer. Hierdoor kunnen we bezig blijven met ons werk.”

 

 

 • Magazine

  Magazine

  Ook dit jaar heeft 1Kapper.nl een nieuw glossy magazine uitgebracht met alle informatie overde online kappersagenda van 1Kapper.nl, ...

  Lees meer
 • Barbier

  Barbier

  Ook voor de stoere barbier is deze kassa en online agenda ideaal. Ben jij zo’n stoere man die zich bezig houdt met herenkapsels...

  Lees meer
Meer nieuws