De kappersagenda voor jouw kapsalon

Meer klanten en omzet met deze kappersagenda

Als salon eigenaar ben je het liefst altijd bereikbaar voor afspraken. Want zonder afspraken geen omzet!

Zoals het afsprakenboek altijd in de kapsalon open lag, is deze kappersagenda altijd bereikbaar voor jouw klanten. Je bent met deze salon agenda op ieder moment van de week boekbaar voor je klanten, zodat je geen reserveringen mis loopt en je krijgt een optimale agendavulling.

Nóg een belangrijk voordeel van de kappersagenda

Er zijn diverse redenen om over te stappen op deze kappersagenda. Nog een voordeel van deze agenda software is dat je minder no-shows hebt in je kapsalon. De klant ontvangt namelijk automatisch een bevestiging en een herinnering van de afspraak. Je bespaart hierdoor waardevolle tijd en onnodige kosten.

Gaat bij jouw ook altijd net de telefoon, wanneer je met je handen in het haar zit? Met de online kappersagenda word je veel minder gestoord door de telefoon.

Werkt een kapsalon met deze agenda module dan kan een klant op diverse manieren een afspraak bij de kapsalon maken. Via het reserveringssysteem www.1Kapper.nl, maar ook via de websites www.Kapper.nl, www.1Afspraak.nl, www.1Beautyafspraak.nl, via de gratis kappersapp, via Facebook of via de website van de salon.

Voordeel; je salon is door deze kappersagenda veel beter vindbaar op het internet en er wordt vaker een afspraak geboekt.

Alle voordelen samengevat:

Voor de salon eigenaar:

  Altijd bereikbaar voor reserveringen, 24 uur per dag
  Boekbaar via diverse websites, via boekings-app, via link op eigen website, via Facebook
  Tijdbesparend, je hebt veel minder telefoon
  Optimale agendavulling
  Betere online vindbaarheid
  Omzet verhogend
  Nieuwe klanten
  Minder no-shows; klant ontvangt bevestiging en afspraak herinnering
  Jouw agenda kun je overal raadplegen; vanaf iedere computer of tablet
  Eigen informatiepagina met foto's en informatie op 1Kapper.nl (hierdoor beter vindbaar op internet )
  Gratis vriendelijke helpdesk

Voor de klant:

  24/7 de mogelijkheid om een afspraak te maken via de website van 1Kapper.nl, de gratis kappers app van 1Kapper.nl (via Facebook of eventueel via de  website van de salon)
  Eenvoudig om de dichtstbijzijnde kapsalon te vinden
  Afspraak plannen op het moment dat het je beste uitkomt
  Gratis afspraak bevestiging en -herinnering per e-mail
  Een specifieke kapper/kapster kunnen kiezen

Optioneel:

  Nieuwsbrief per e-mail
  Persoonlijke verjaardag e-mail

Een kapsalon die met de agenda module van 1Kapper.nl werkt, heeft gemiddeld 9,1 nieuwe klanten per maand. Dat komt doordat de salon goed vindbaar is en de klant op ieder moment van de dag een afspraak kan inplannen. Dat gebeurt overdag, maar ook veel ‘s avonds en zelfs 's nachts , wanneer de salon gesloten is.

De online Kappersagenda van 1Kapper.nl is inmiddels uitgegroeid tot het grootste online reserveringssysteem voor en van kappers. En dat is niet vreemd wanneer je nagaat dat 1Kapper.nl als eerste online agenda software voor kappers op de markt bracht.

Vraag een gratis demo aan


Hoe werkt deze online Kappersagenda? 

Wanneer je besluit met deze agenda software te gaan werken, ontvang je van ons inlogcodes. Je geeft als kapsalon eigenaar dan éénmalig in het beheer gedeelte aan wanneer jouw salon geopend is. Je vult de namen van de medewerker(s) in, de werkroosters, de behandelingen en de tijden van de (deel)behandelingen met daarbij, indien gewenst, de wachttijden tussen de deelbehandelingen. Vervolgens kun je online. Dit klinkt heel simpel. En dat is het ook. Jouw salon is klaar om online reserveringen te ontvangen. 

 

Bekijk de video

 

   Wat zijn de kosten?

Geheel vrijblijvend geven wij je graag een gratis online demo van onze online agenda. Voor de online demo maken wij graag een afspraak met je. Ben je enthousiast geworden na de demo? Dan melden wij jouw kapsalon graag aan in de online kappers agenda van 1Kapper.nl. Je betaalt slechts éénmalig € 85,- aanmeldkosten.  Vervolgens kun je de agenda software 6 maanden gratis gebruiken, tot maximaal 250 online kappersafspraken

Richt de agenda van je kapsalon naar eigen wens in. Na het invoeren van de openingstijden, medewerk(st)ers, werkroosters en (deel) behandelingen ben je online te reserveren via al onze boekingssites, de kappers app en via je eigen website. Met één druk op de knop pas je dit later eventueel net zo eenvoudig weer aan. Zie je hier tegen op? Je kunt ons altijd bellen, wij helpen je graag.

Wil je na de 6 maanden gebruik blijven maken van de online agenda? Dan betaal je GEEN vast tarief per maand. Je betaalt alleen wanneer het je ook iets oplevert. Dat vinden wij heel logisch. Je kunt de online agenda gratis gebruiken, je betaalt alleen per online gemaakte afspraak.

Hoe betaal ik dan?

Je schaft een prepaid puntenbundel aan. Eén online gemaakte afspraak in de salon kost je slechts 1 punt (maximaal 45 cent per online afspraak)  Je betaalt de agenda dus alleen per online gemaakte afspraak. Dat is mooi, want je betaalt dus alleen wanneer het je ook daadwerkelijk iets oplevert.

Wanneer je een prepaid puntenbundel aanschaft, betaal je tussen de € 0,25 en € 0,45 per online gemaakte afspraak. Het verdere gebruik van de online agenda inclusief klantenkaart, kleurenkaart en permanentkaart is GRATIS. Om ons systeem te gebruiken heb je GEEN eigen website nodig.

Kosten puntenbundel

1Kapper.nl kent geen vaste kosten. Je betaalt alleen voor een online gemaakte afspraak. De betaling gaat via een prepaid puntentegoed. Je schaft hiervoor één van de onderstaande puntenbundels aan. Per online gemaakte afspraak wordt er automatisch 1 punt afgeschreven.

Bundel A

250 punten

€ 112,50

(€ 0,45 *)

Bundel B

500 punten

€ 200,-

(€ 0,40*)

Bundel C

1000 punten

€ 350,-

(€ 0,35 *)

Bundel D

1500 punten

€ 495,-

(€ 0,33 *)

Bundel E

2500 punten

€ 750,-

(€ 0,30 *)

Bundel F 5000 punten € 1250,- (€ 0,25 *)


*per online gemaakte afspraak, afspraken die je zelf in de agenda invoert, zijn gratis

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen.

Voorbeeld; Er worden 25 online afspraken in een maand bij je salon gemaakt, dan betaal je alleen maar deze 25 online afspraken. Een online afspraak kost maximaal € 0,45. Bij 25 online afspraken is dit dus maximaal € 11,25 per maand. Maximaal geven we hier aan, want het is ook mogelijk om grotere bundels kopen waardoor de prijs per online gemaakte afspraak lager wordt. Het gebruik van de online agenda is verder helemaal gratis.

Een puntenbundel gekocht? Dan kun je de agenda uiteraard ook gebruiken voor alle (telefonische) afspraken en voor de klantenkaarten. De telefonische afspraken kosten uiteraard helemaal niks.

Wij werken niet met een contract of een opzegtermijn. Eenvoudig en toegankelijk is ons motto. En dat is terug te vinden in de boekingen die klanten maken via ons systeem. 1Kapper.nl verwerkt meer dan 1.000.000 kappersafspraken per jaar.

Samengevat

Minder telefoon, maar meer klanten en dus meer omzet.

Met 1Kapper.nl wordt je agenda vanzelf gevuld. Je hebt geen vaste kosten. Je betaalt alleen maar wanneer het je ook iets oplevert.

Eénmalige aanmeldkosten € 85,- inclusief een proeftijd van 6 maanden (tot 250 online afspraken)

Is bovenstaande niet helemaal duidelijk of heb je nog vragen? Wij hebben een zeer lage drempel, dus bel gerust!

Wij geven je graag telefonisch een vrijblijvende online demonstratie van onze kappers agenda,
 

Vraag een demo aan

 

Hoe kan ik de online kappersagenda gebruiken?

  Op een computer, een laptop of een tablet

De agenda module kun je op iedere computer, laptop of tablet gebruiken. Wij ondersteunen gewone Window PC’s, maar ook Apple Mac’s en Chromebooks.

  Internet wel belangrijk

De agenda software van 1Kapper.nl hoeft niet geïnstalleerd te worden. Om gebruik te maken van 1Kapper.nl heb je een snelle internetverbinding nodig, zoals ADSL of kabel. Het is mogelijk om in noodgevallen gebruik te maken van een 3G of een 4G of zelfs 5G mobiele verbinding, maar voor dagelijks gebruik raden wij dit af.

1Kapper.nl levert zelf geen hardware. Maar wij kunnen hier wel een advies over geven.

  Helpdesk

Voor vragen en hulp is onze gratis helpdesk op werkdagen altijd beschikbaar. Problemen kennen wij niet, die lossen we op! Wij hebben liever dat je 10 keer te vaak belt, dan 1 keer te weinig.

 • Magazine

  Magazine

  Ook dit jaar heeft 1Kapper.nl een nieuw glossy magazine uitgebracht met alle informatie overde online kappersagenda van 1Kapper.nl, ...

  Lees meer
 • Barbier

  Barbier

  Ook voor de stoere barbier is deze kassa en online agenda ideaal. Ben jij zo’n stoere man die zich bezig houdt met herenkapsels...

  Lees meer
Meer nieuws