Salonsoftware speciaal voor kapsalons


Kapperssoftware;
omdat je altijd op zoek bent naar het beste!

In jouw kapsalon ga jij alleen voor het beste.
En dat zoek je ook in je kapsalonsoftware: gebruiksvriendelijk, volledig en tegen een lage prijs.

Een online agenda is tegenwoordig niet meer weg te denken in een kapsalon. Het is niet alleen zeer klantvriendelijk, maar zonder een online agenda loopt een kapsalon veel omzet mis.

Unieke software voor kapsalons

1Kapper.nl heeft unieke software voor kapsalons ontwikkeld. Het reserveringssysteem en het kassasysteem werken 100% in de cloud. Er zijn geen installaties nodig, geen back ups, het is eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Je kunt vandaag nog gebruik maken van deze kapsalon software.

Kapsalons die met de online kappersagenda van 1Kapper.nl werken, zijn boekbaar via de grote reserveringssites www.1Kapper.nl, www.Kapper.nl, www.1Afspraak.nl en via de gratis boekings kappersapp.

Software voor iedere kapsalon

Wij hebben kapsalon software voor alle grote en kleine kapsalons in Nederland. Het bijzondere van ons concept is dat wij geen vaste kosten per maand hanteren bij de online agenda. Een kapsalon betaalt de online afspraken via een puntensysteem. Wanneer een klant een online kappers afspraak maakt bij de kapsalon, kost het de kapsalon slechts één punt.  Dit gaat pas in na de 6 maanden proeftijd.
Met het puntensysteem betaalt een kapsalon maximaal €0,45 per online afspraak. Het verdere gebruik van de kappers agenda is volledig gratis. Telefonische afspraken zet de kapsalon eigenaar kosteloos in de agenda. Hier kan de klant ook een afspraak bevestiging van ontvangen. 

Kapsalons met veel online reserveringen hebben de mogelijkheid om een grotere puntenbundel aan te schaffen zodat de kosten per online afspraak dalen. Met een grotere puntenbundel kan een punt slechts €0,25 kosten. Deze online kappersagenda verdient zich meer dan terug. Dat komt omdat het pas iets kost, wanneer het ook iets oplevert. Deze kapsalon software kan dus altijd uit voor een kapsalon.

Kleine kapperszaak zonder personeel?

Voor de kleine kapsalons zonder personeel hebben wij een speciale ZZP bundel samengesteld. Deze ZZP bundel bestaat uit de online kappersagenda en het kassasysteem. De ZZP bundel is inclusief de verjaardags e-mail. Een zeer leuke en complete bundel voor slechts €22,50 per maand.
Iets voor jouw kapperszaak? Voor meer informatie: ZZP bundel                                                              
                                                                                                                               
 

       Wilfred Kasten- Barber@7

1Kapper.nl is de sublieme online boekings-site die digitaal voorop gaat aan eenvoud, werkt vriendelijk en snel!

Erg gebruiks vriendelijk zowel voor klant als kapper! Fantastische service van het 1kapper dream-team!

Voor ons als Barber@7 is het een vooruitstrevende tool om makkelijk en duidelijk te communiceren met de gast/klant.

Eenvoud en gemak dient nu eenmaal de mens! Ik zeg CHAPEAU!! VOOR DIT UNIEKE BOEKINGS SYSTEEM!!

Greet Barber@7 

                                             Kelly Koehoorn - Hairspecials

7 jaar geleden ben ik begonnen met het werken met 1Kapper.nl. Hiervoor werkte ik met een ander, veel ingewikkelder systeem, waarvan de maandelijkse lasten ook nog eens een stuk hoger lagen. De voordelen van 1Kapper.nl zijn voor mij dat je het afsprakensysteem en het kassasysteem in één programma hebt. Omdat dit aan elkaar gekoppeld is, is het makkelijker om bijvoorbeeld bonnen van klanten terug te vinden.

Ik vind het programma erg gebruiksvriendelijk en daarnaast is de helpdesk ook altijd heel vriendelijk. Met wat voor vraag je ook komt, ze helpen je graag. Ik vind ze erg betrokken, iets waar wij als kapper ook naar streven in de salon. 

Ik kan 1Kapper.nl absoluut adviseren. Voornamelijk voor de goede service en het directe persoonlijke contact. Kortom, voor mij nog een lange en goede samenwerking met 1Kapper.nl voor de toekomst.

 

Nog even dit:
Kapsalons die met deze online agenda van 1Kapper.nl werken, krijgen gemiddeld 9,1 nieuwe klanten per maand.
In 10 jaar tijd is deze online agenda uitgegroeid tot de grootste online kapperagenda van Nederland. 
 

 • Magazine

  Magazine

  Ook dit jaar heeft 1Kapper.nl een nieuw glossy magazine uitgebracht met alle informatie overde online kappersagenda van 1Kapper.nl, ...

  Lees meer
 • Barbier

  Barbier

  Ook voor de stoere barbier is deze kassa en online agenda ideaal. Ben jij zo’n stoere man die zich bezig houdt met herenkapsels...

  Lees meer
Meer nieuws