Online Agenda

Zeer gebruiksvriendelijk reserveringssysteem

Een kapsalon die met de online agenda van 1Kapper.nl werkt, heeft gemiddeld 9,1 nieuwe klanten per maand. Dat komt doordat de salon goed vindbaar is en de klant op ieder moment van de dag een afspraak kan inplannen. Dat gebeurt overdag, maar ook veel ‘s avonds , wanneer de salon gesloten is.

De online agenda van 1Kapper.nl is inmiddels uitgegroeid tot de grootste online boekingssite voor en van kappers. En dat is niet vreemd wanneer je nagaat dat 1Kapper.nl als eerste een online agenda op de markt bracht en zeer gebruiksvriendelijk is.

Als salon eigenaar ben je altijd het liefst bereikbaar voor afspraken, maar het moet niet ten koste gaan van te veel vrije tijd. De online agenda van 1Kapper.nl heeft de deuren van de kapsalons veel verder geopend, zelfs op momenten wanneer de deuren van de salon eigenlijk dicht zitten.

Hoe werkt de online agenda? 

Als salon eigenaar geef je éénmalig in het beheer gedeelte aan wanneer de salon geopend is, de namen van de medewerker(s), de werkroosters, de behandelingen en de tijden van de (deel)behandelingen met daarbij indien gewenst de wachttijden tussen de deelbehandelingen. Vervolgens kun je online. Dit klinkt heel simpel. En dat is het ook.

 

Bekijk de video


Maar waarom een online agenda?

Voor jou als kapper om op ieder moment van de week boekbaar te zijn (24/7) zodat je geen reserveringen mis loopt maar wel een optimale agendavulling hebt. Je hebt met onze online agenda veel minder no-shows, want de klant ontvangt automatisch een bevestiging en een herinnering van de afspraak. Je bespaart hierdoor waardevolle tijd en onnodige kosten.

Een kapsalon die met het reserveringssysteem van 1Kapper.nl werkt is ook zeer goed vindbaar via de zoekmachines op het internet.

Voor de klant is het mogelijk om eenvoudig, snel en op ieder moment van de week een afspraak bij de kapper te kunnen maken terwijl de kapper niet wordt gestoord in zijn werkzaamheden.

Werkt een salon met 1Kapper.nl dan kan een klant op diverse manieren een afspraak bij de salon maken. Via de grote boekingssite 1Kapper.nl, maar ook via de website Kapper.nl, 1Afspraak.nl, 1Beautyafspraak.nl, via de gratis boekingsapp van 1Kapper.nl, via Facebook of via de website van de salon.

Voordeel; je salon is hierdoor veel beter vindbaar in de zoekmachines van internet en wordt vaker geboekt.

   Wat zijn de kosten?

De online agenda van 1Kapper.nl heeft maar liefst een proeftijd van 6 maanden!

Je betaalt daarna voor onze agenda geen vast tarief per maand. Je betaalt alleen wanneer het je ook iets oplevert. Dat vinden wij heel logisch.

Eénmalig betaal je € 85,- voor de aanmelding bij 1Kapper.nl.

Na het invoeren van de openingstijden, medewerk(st)ers, werkroosters en (deel) behandelingen ben je online te reserveren via al onze boekingssites, de app en via je eigen website. Tijdens deze proeftijd van 6 maanden kunnen er gratis tot 250 online afspraken bij je salon worden gemaakt. Richt de agenda naar eigen wens in, bepaal zelf hoeveel tijd je reserveert per (deel)behandeling. Met één druk op de knop pas je dit later eventueel net zo eenvoudig weer aan.

Wil je na de proeftijd gebruik blijven maken van de online agenda?

Dan schaf je een puntenbundel aan. Dit kan online uiteraard. Een online gemaakte afspraak in de salon kost je slechts 1 punt. Deze punten betaal je via een prepaid puntenbundel. Je betaalt de agenda dus alleen per online gemaakte afspraak. Dat is mooi, want je betaalt dus alleen wanneer het je ook daadwerkelijk iets oplevert.

Wanneer je een prepaid punten bundel tegoed aanschaft, betaal je tussen de € 0,25 en € 0,45 per online gemaakte afspraak. Het verdere gebruik van de online agenda inclusief klantenkaart, kleurenkaart en permanentkaart is GRATIS. Om ons systeem te gebruiken heb je GEEN eigen website nodig.

Kosten puntenbundel

1Kapper.nl kent geen abonnementskosten. Je betaalt slechts per online gemaakte afspraak. De betaling gaat via een prepaid puntentegoed. Je schaft hiervoor één van de onderstaande puntenbundels aan. Per online gemaakte afspraak wordt er automatisch 1 punt afgeschreven.

Bundel A

250 punten

€ 112,50

(€ 0,45 *)

Bundel B

500 punten

€ 200,-

(€ 0,40*)

Bundel C

1000 punten

€ 350,-

(€ 0,35 *)

Bundel D

1500 punten

€ 495,-

(€ 0,33 *)

Bundel E

2500 punten

€ 750,-

(€ 0,30 *)

Bundel F 5000 punten € 1250,- (€ 0,25 *)


*per online gemaakte afspraak, afspraken die je zelf in de agenda invoert, zijn gratis.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen.

Voorbeeld; Er worden 25 online afspraken in een maand bij je salon gemaakt, dan betaal je alleen maar deze 25 online afspraken. Een online afspraak kost maximaal € 0,45. Bij 25 online afspraken is dit dus maximaal € 11,25 per maand. Maximaal geven we hier aan, want het is ook mogelijk om grotere bundels kopen waardoor de prijs per online gemaakte afspraak lager wordt.

Een puntenbundel gekocht? Dan kun je de agenda uiteraard ook gebruiken voor alle (telefonische) afspraken en voor de klantenkaarten. De telefonische afspraken kosten uiteraard helemaal niks.

Wij werken niet met een contract of een opzegtermijn. Eenvoudig en toegankelijk is ons motto. En dat is terug te vinden in de boekingen die klanten maken via ons systeem. 1Kapper.nl verwerkt meer dan 1.000.000 kappersafspraken per jaar.

Alle voordelen op een rijtje

Voor de salon eigenaar:

  Altijd bereikbaar, 24/7
  Boekbaar via diverse websites, boekings-app, via link op eigen website, via Facebook
  Tijdbesparend
  Optimale agendavulling
  Betere online vindbaarheid
  Omzet verhogend
  Nieuwe klanten
  Minder no-shows; klant ontvangt bevestiging en afspraak herinnering
  Uw agenda overal te raadplegen; vanaf iedere computer of tablet
  Eigen informatiepagina op 1Kapper.nl (hierdoor beter vindbaar op internet )
  Gratis vriendelijke helpdesk

Voor de klant:

  24/7 de mogelijkheid om een afspraak te maken via de website van 1Kapper.nl, de gratis boekings app van 1Kapper.nl (via Facebook of eventueel via de  website van de salon)
  Eenvoudig om de dichtstbijzijnde kapsalon te vinden
  Afspraak plannen op het moment dat het je beste uitkomt
  Gratis afspraak bevestiging en -herinnering per e-mail
  Een specifieke kapper/kapster kunnen kiezen

Optioneel:

  Nieuwsbrief per e-mail
  Persoonlijke verjaardag e-mail

Samengevat

Minder telefoon, maar meer klanten en dus meer omzet.

Letterlijk en figuurlijk zit je met je handen in het haar. Dan is het vervelend voor jou, maar ook voor de klant in de stoel dat de behandeling wordt onderbroken door een telefoontje. Met 1Kapper.nl wordt de agenda zelf gevuld. Je hebt geen vaste kosten en betaalt alleen maar wanneer het je ook iets oplevert. Eenmalige aanmeldkosten € 85,- en een proeftijd van 6 maanden (tot 250 online afspraken)

Waarom nog wachten? Morgen kun je ook online staan! Is bovenstaande niet helemaal duidelijk of heb je nog vragen? Wij hebben een zeer lage drempel, dus bel gerust!

Wij geven je graag telefonisch een vrijblijvende demonstratie van de online agenda.
 

Vraag een demo aan

 

Wat heb je nodig?

  Een computer of een laptop of een tablet

De kassa en online agenda van 1Kapper.nl zijn online programma’s. Je kunt op iedere computer, laptop of tablet gebruik maken van onze software. Wij ondersteunen gewone Window PC’s, maar ook Apple Mac’s en Chromebooks.

  Internet

De software van 1Kapper.nl hoeft niet geïnstalleerd te worden. Om gebruik te maken van 1Kapper.nl heeft u een snelle internetverbinding nodig, zoals ADSL of kabel. Het is mogelijk om in noodgevallen gebruik te maken van een 3G of een 4G of zelfs 5G mobiele verbinding, maar voor dagelijks gebruik raden wij dit af.

  Een kassa lade en printer

Wanneer je een kassa lade wilt gebruiken, kun je altijd een fronttouch kassa lade gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de Pro-410 Fronttouch of de Pro-123 Touch. Wil je een elektrische aangestuurde kassalade en maak je gebruik van een Windows computer dan kun je gebruik maken van de Pro-423 met USB. Tevens is het mogelijk om met een barcode scanner te werken. Wij adviseren de barcode scanner van Geldtel.nl scanner 6200A

Als bonprinter adviseren wij de Thermische bonprinter Sam4s Giant-100 met 3-voudige interface.

1Kapper.nl levert zelf geen hardware. Maar wij kunnen hier wel een advies over geven.

  Helpdesk

De gratis helpdesk van 1Kapper.nl is op werkdagen altijd beschikbaar. Onze medewerkers helpen je heel graag met al je vragen. Problemen kennen wij niet, die lossen we op! Wij hebben liever dat je 10 keer te vaak belt, dan 1 keer te weinig.

 • Magazine 2018

  Magazine 2018

  Alle informatie over de software van 1Kapper.nl in één glossy magazine.

  Lees meer
 • Barbier

  Barbier

  Ook voor de stoere barbier is deze kassa en online agenda ideaal. Ben jij zo’n stoere man die zich bezig houdt met herenkapsels...

  Lees meer
Meer nieuws